PO-SCORAD antaa potilaalle mahdollisuuden arvioida itse ihottumansa vakavuusastetta. Itsearviointi auttaa sinua seuraamaan ja hoitamaan ihottumaasi paremmin. Tässä uudessa versiossa otetaan huomioon kolme ihotyyppiä : vaalea, tumma ja aasialainen. Se antaa potilaalle lisäksi mahdollisuuden ottaa valokuvia ihottumastaan tietyllä hetkellä kahden lääkärissäkäynnin välillä. Voit laskea itse ihottuman vakavuusasteen viikottain ja lähettää sen lääkärille.

Uutuudet

PO-SCORAD -sovelluksen uusi versio sisältää kuvia vaaleasta, tummasta ja aasialaisesta ihotyypistä. Niiden avulla jokainen voi tunnistaa omat oireensa.

Viestintää lääkärisi kanssa on tehostettu kahdella uudella toiminnolla :

Voit lähettää näyttöruudun kuvan (pdf-tiedostona) PO-SCORAD-tuloksestasi lääkärille ja lisätä viestiin valokuvia oireistasi kommentteineen.


Jos osallistut johonkin tutkimukseen, lääkärisi voi pyytää sinua lähettämään tiedot excel-tiedostona.

PO-SCORAD on European Task force on Atopic Dermatitis –organisaation laatima ja hyväksymä ohjelma.

SCORAD© ja PO-SCORAD© ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä. Fondation pour la Dermatite Atopique -säätiö omistaa sovelluksen tekijänoikeudet ja käyttöoikeudet.
Tämä työväline, SCORAD-sovellus ja sen kuvitus on suunniteltu ja toteutettu professori Jean-François Stalderin avustuksella.
Kliinisten tutkimusten puitteissa SCORAD-sovelluksen käyttäjän täytyy hyväksyä "SCORAD-sovelluksen käyttösäännöt kliinisissä tutkimuksissa" ja lähettää asianomainen hyväksymiskaavake. Ota yhteyttä osoitteeseen poscorad@gmail.com

PO-Scorad Download
Työväline arvioimaan ihottumaasi

All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Terms and conditions - Copyright © 2017 Foundation for Atopic Dermatitis. All rights reserved.